Mijn werkwijze


Jij hebt pasgeleden kennisgemaakt met mijn kunst. Misschien heb je iets zien langskomen op mijn social media kanalen, of heb je mijn 'art' simpelweg ergens zien hangen... Je bent in ieder geval enthousiast geworden (leuk!) en wilt meer van me weten.

Hoe ga ik te werk?

1. Contact

Jij bent enthousiast over mijn werk en neemt contact met mij op. Hartstikke leuk, ik ben ontzettend benieuwd naar jouw wensen en opdracht.

2. Vrijblijvende Kennismaking

Nadat je contact met mij hebt opgenomen, maken we een afspraak om online, telefonisch of op locatie de opdracht verder te bespreken. Deze afspraak is geheel vrijblijvend. We bespreken jouw wensen, alle mogelijkheden en misschien wil je zelfs advies wat betreft soorten kunst. Ook geef ik een realistische inschatting van mijn tarief.

Soms is alleen mailcontact genoeg om de wens goed over te brengen, wanneer het bijvoorbeeld gaat over 1 specifieke muurschildering, portret of een object dat beschilderd moet worden. 

3. Aan de slag!

Yes, we gaan het doen! Ik mag voor jou aan de slag met een uniek kunstwerk.

Alle wensen zijn helder en ook voor jou is duidelijk wat je kunt verwachten en op welke termijn.

Voor een persoonlijk kunstwerk is het soms handig dat we tussendoor contact hebben om het resultaat zo mooi mogelijk te laten zijn. Daarnaast is het heel gangbaar om via transfer foto's aan te leveren om zo te beslissen welke foto het meest geschikt is voor het project. 

4. Afronding van de opdracht

Ik ben klaar met jouw kunstwerk! Hopelijk is het helemaal naar wens en word jij er net zo enthousiast van als dat ik was tijdens het maken.

Natuurlijk is een kunstwerk heel persoonlijk, maar ik zou het fantastisch vinden als je het eventueel zou willen delen op de socials en mij daarbij wilt taggen/noemen.

#jennyartnl

5. Ik wil weten wat jij vindt

Jazeker, ik vind het ontzettend belangrijk om jouw feedback te ontvangen. Het liefst via Google, want dan zien anderen meteen hoe ik als kunstenares ervaren wordt.

Een review geven op Google kan via deze link (klik), heel erg bedankt alvast, dat waardeer ik enorm!