Webshop van Jenny Art


Online kunst kopen

Jij bent op zoek naar kunst? Een mooi olieverf schilderij, een gave houtskool tekening, een aquarelportret of gewoon een set mooi kunstige kaartjes? Mijn assortiment kant-en-klare kunst in de webshop breidt zich in rap tempo uit. Kom dus regelmatig terug om te kijken of er nieuwe kunstwerken aan mijn webshop zijn toegevoegd.

Kunst bestellen in de webshop

Onderstaande kunstwerken bestel je makkelijk en snel in mijn shop. Voeg het kunstobject toe aan je winkelmandje en ga door naar afrekenen. Binnen een aantal dagen ontvang jij jouw kunstwerk thuis (of kan je dit afhalen, net wat je wilt).

Liever een kunstwerk op maat?

Naast de kunst die je in mijn webshop vindt kan je ook kiezen voor een gepersonaliseerd kunstwerk. Een echt kunstobject op maat. Bekijk vooral mijn portfolio om inspiratie op te doen, of neem meteen contact op om jouw wensen te bespreken.Met zijn hoofd in de wolken, dromend over de toekomst of gewoon genietend van het moment. Olieverf schilderij 24x30

Onderwaterpret

€ 420,00

Onderwaterpret

€ 420,00

Een prachtig olieverfschilderij van een kindje dat half onderwater is geschilderd. Het heeft zo'n speelse en losse uitstraling, echt geweldig! En raad eens? Het is gemaakt met Cobra olieverf, van die topkwaliteit verf. Dus als je je huis wilt opvrolijken met een stukje kunst dat je blij maakt, dan is dit schilderij precies wat je nodig hebt!

Formaat canvas: 24x30 (eventueel een zwarte baklijst eromheen van €20,-)

Wat is er aan de hand

€ 350,00

Wat is er aan de hand

€ 350,00

Haar gezichtsuitdrukking verraadt weinig, misschien wat neerslachtigheid, misschien gewoon uitgeput. De levendige penseelstreken maken haar aanwezigheid indringend, terwijl de intense kleuren haar omhullen als een aura. Dit olieverfschilderij trekt direct de aandacht, een ware blikvanger die de toeschouwer uitdaagt om te speculeren over de verhalen die schuilgaan achter deze mysterieuze vrouw.

afmeting b80xh60