Tarieven voor mijn kunst


"Aan kunst kun je geen prijskaartje hangen", wordt wel eens gezegd. Dat klopt natuurlijk wel een beetje, want er is niks persoonlijker dan kunst.

Ik besteed veel aandacht aan elk kunstwerk dat ik maak. Van sneakerkunst tot muurschilderingen en van houtskooltekeningen tot gepersonaliseerd drukwerk. Alles krijgt mijn volledige toewijding en dus ook; tijd.

Mijn uurtarief voor het maken van jouw kunst

Daarom reken ik met een uurtarief. Van tevoren valt een goede inschatting te maken wat betreft de tijd die nodig is voor een kunstwerk. Je komt dus vrijwel nooit voor verrassingen te staan wat betreft de factuur. Wel kan het zo zijn, dat tijdens de opdracht, één en ander aangepast dient te worden op bijvoorbeeld jouw verzoek, mocht dat meer tijd kosten dan vooraf ingeschat, dan stel ik je daarvan op de hoogte!

Tarieven van Jenny Art

Er volgt eerst kosteloos een kennismaking. Als de opdracht daarna definitief wordt dient er voor aanvang een aanbetaling van 50% van de totale factuur te worden voldaan. Het tweede deel van de factuur kan voldaan worden na afronding van de opdracht.

Kunstsoort Gemiddeld Tarief*
Mijn uurtarief 55,- (incl. btw)
Kilometervergoeding 0,21 per kilometer
Grote Muurschildering Tussen de 400,- en 600,-
Kleine Muurschildering Tussen de 220,- en 400,-
Aquarel Portret (afhankelijk van grootte) Vanaf €220,-
Houtskool Kunst (afhankelijk van grootte) Vanaf €220,-
Olieverf Portret (afhankelijk van grootte) Vanaf €275,-
Gepersonaliseerd Drukwerk in overleg
Kunst op maat In overleg

* Let op, dit zijn de gemiddelde tarieven. Tijdens onze kennismaking zal ik een realistische inschatting maken wat betreft het totaaltarief.

Een kunstenares op locatie

Wil jij mij boeken op locatie? Om te schilderen tijdens een feestje, om een workshop te geven, of omdat je een ander goed idee hebt? Neem dan vooral contact met me op, hartstikke leuk. Dan bespreken we samen alle mogelijkheden en de daarbij behorende tarieven.


Ik wil een vrijblijvende kennismaking!

(dit kan online, maar ook op locatie)